Rekry käynnissä: ARKKITEHTI


15.01.2018

Arkkitehtitoimisto Savoplan luo suomalaista kaupunkikuvaa suunnittelemalla käytännönläheistä, asiakaslähtöistä arkkitehtuuria
asiakkailleen. Savoplan on keskittynyt teollisuuden sekä julkisen sektorin uudis- ja saneerausrakentamiskohteisiin, ja on osa vakaasti kasvavaa iisalmelaista Insinööritoimisto Savolaista. Yhdessä Insinööritoimisto Savolaisen kanssa Savoplan pystyy toteuttamaan
vaativia rakennusprojekteja suunnitteluvaiheesta rakennuttamiseen elinkaariajattelua kokonaisvaltaisesti toteuttaen.
 
Haemme nyt vireälle Savon seudulle Iisalmeen tai Kuopioon
JOHTAVAA ARKKITEHTIA
kehittämään ja johtamaan arkkitehtiyksikkömme Savoplanin toimintaa osana Insinööritoimisto Savolaista. Tuot mukanasi arkkitehtonista näkemystä ja osaamista erilaisten suunnitteluhankkeiden toteutuksesta sekä ohjaamisesta. Vastaat töiden organisoinnista, aikataulujen pitävyydestä sekä yhteistyön sujuvuudesta toimistomme sisällä sekä asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Osallistut  myös itse vahvasti asiakasprojektien toteutukseen.   
 
Sinulla on arkkitehdin koulutus ja kokemusta teollisuuden tai julkishallinnon suunnitteluprojekteista (AA-pätevyys/mahdollisuus hakea). Sinulla on vahvat projektihallintataidot ja halua ottaa esimiesvastuuta. Aikaisempaa esimieskokemusta emme edellytä, mutta arvostamme näyttöjä menestyksekkäästä projektienhallinnasta.
 
Tehtävä on upea mahdollisuus kehittymishaluiselle arkkitehdille toimia vastuullisessa tehtävässä vakaassa yrityksessä kiinnostavien rakennushankkeiden parissa. Tarjoamme erinomaiset asiakassuhteet ja mahdollisuuden oman yksikön kehittämisen sekä siihen tarvittavat työkalut. Arvostamme ammattilaisiamme ja meillä on kilpailukykyinen palkkaus ja työsuhde-edut.
 
Lisätietoja antaa rekrytoinnissa avustavan Competestin Mervi Puupponen p. 050 3268 000. Lähetä CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa competest.fi à avoimet työpaikat. Paikka täytetään oikean henkilön löydyttyä.
 
 
 

  • 15.01.2018 | Rekry käynnissä: ARKKITEHTI
    Lue lisää
  • 01.12.2017 | Arkkitehtisuunnittelua nimellä Savoplan
    Lue lisää