Rekry käynnissä ARKKITEHTI


09.01.2019

Arkkitehtitoimisto Savoplan luo suomalaista kaupunkikuvaa suunnittelemalla käytännönläheistä, asiakaslähtöistä arkkitehtuuria asiakkailleen. Savoplan on keskittynyt teollisuuden sekä julkisen sektorin uudis- ja saneerausrakentamiskohteisiin, ja on osa vakaasti kasvavaa Insinööritoimisto Savolaista. Savoplan pystyy toteuttamaan vaativia rakennusprojekteja suunnitteluvaiheesta rakennuttamiseen elinkaariajattelua kokonaisvaltaisesti toteuttaen.
 
Haemme nyt vireälle Savon seudulle Kuopioon tai Iisalmeen

A R K K I T E H T I A
 
Työssäsi olet luotettu asiantuntija ja yrityksen keulakuva. Liikut ja toimit asiakkaiden kanssa sujuvasti ja itsenäisesti. Sinä innostut vaativasta asiakkaan todellisten tarpeiden löytämisestä ja paremman toiminnallisuuden tuottamisesta. Tiedät saavasi haastavan saneerauskohteenkin muuttamaan muotoaan käyttäjää palvelevaksi, ja osaat toimia projektien kantavana voimana. Näyttösi puhavat puolestaan. Tarjoamme sinulle työn, joka palkitsee panostuksesi.
 
Sinulla on arkkitehdin koulutus ja kokemusta teollisuuden tai julkishallinnon suunnitteluprojekteista (AA-pätevyys/mahdollisuus hakea). Sinulla on vahvat projektihallintataidot ja halua ottaa esimiesvastuuta. Aikaisempaa esimieskokemusta emme edellytä, mutta arvostamme näyttöjä menestyksekkäästä projektienhallinnasta.
 
Tehtävä on upea mahdollisuus kehittymishaluiselle arkkitehdille toimia vastuullisessa tehtävässä vakaassa yrityksessä kiinnostavien rakennushankkeiden parissa. Tarjoamme erinomaiset asiakassuhteet ja mahdollisuuden oman yksikön kehittämisen sekä siihen tarvittavat työkalut. Arvostamme ammattilaisiamme ja meillä on kilpailukykyinen palkkaus ja työsuhde-edut.
 
Jos näet, että tämä on Sinun työsi, lähetä meille CV ja vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla osoitteeseen katri.savolainen@inststo-savolainen.fi. Lisätiedot ja yhteydenotot Katri Savolainen p.050 400 6137.


 
 


  • 09.01.2019 | Rekry käynnissä ARKKITEHTI
    Lue lisää
  • 09.01.2019 | Rekry käynnissä RAKENNESUUNNITTELIJA
    Lue lisää
  • 09.01.2019 | Rekry käynnissä RAKENNUTTAJAINSINÖÖRI
    Lue lisää